Palse.fi-portaalin lähettämät sms-viestit – Androidin roskapostisuodatus saattaa tulkita viestin roskapostiksi

Päivitetty 23.8.2023, lisätty ohjeistus tekstiviestitse lähetettäviin päätöstietoihin liittyen


Käyttäjillä on havaittu ongelmia palse.fi-portaalin lähettämien vahvistuskoodien sekä tekstiviestitse lähetettävien päätöstietojen vastaanottamiseen liittyen.

Jos et saa kirjautumisen tai hoitotarviketilauksen yhteydessä lähettävää vahvistuskoodia puhelimeesi, tarkasta puhelimesi tekstiviestisovelluksen roskapostiin ohjatut viestit. Palse.fi-portaalin lähettämä vahvistuskoodi on saatettu tulkita virheellisesti roskapostiksi.

Jos sinulle on myönnetty päätös, ja myöntäjä on ohjeistanut päätöksen tietojen tulevan sinulle tekstiviestitse, tarkasta puhelimesi tekstiviestisovelluksen roskapostiin ohjatut viestit. Palse.fi-portaalin lähettämä tekstiviesti päätöksestä on saatettu tulkita virheellisesti roskapostiksi.
Voit myös tarkastaa sinulle myönnetyn päätöksen tiedot kirjautumalla portaalin henkilöasiakkaat sivulle. Tarkemmat ohjeet kirjautumiseen löydät palse.fi-portaalin Ohjeet ja asiointi -sivulta, henkilöasiakkaan ohjeista.

Ohje roskapostiksi luokiteltujen viestien tarkistukseen löydät täältä:

https://support.google.com/messages/answer/9061432?hl=fi&co=GENIE.Platform%3DAndroid

Roskaposti-ilmoituksen poistaminen -otsikon alta löydät ohjeen palse.fi-portaalin lähettämien tekstiviestien sallimiseksi.