Itse maksettavat palvelut palse.fi-portaalissa

Itse maksettavat palvelut ovat palveluita, jotka asiakas maksaa kokonaisuudessaan itse. Itse maksettavien palveluiden joukosta löytyy erilaisia arkea tukevia ja kotona asumista edistäviä palveluita. Asiakas voi ostaa itse maksettavia palveluita, jos hän ei ole oikeutettu hyvinvointialueen palveluun, tai mikäli hän haluaa itse ostaa palvelua myönnettyjen palveluiden lisäksi.

Itse maksettavien palveluiden hallinnassa hyödynnetään Effector-järjestelmästä ja Palse.fi-portaalista tuttuja elementtejä, jotka liittyvät mm. yksityisen palveluntuottajan rekisteröitymiseen ja hakeutumiseen mukaan kaupungin valvomaan toimintaan. Itse maksettavia palveluita tuottavien palveluntuottajien tietojen kerääminen ja hallinta tapahtuu järjestelmässä palvelusetelitoiminnasta tutulla prosessimallilla. Palse.fi-portaalissa asiakas voi vertailla Itse maksettavien palveluiden palveluntuottajia ilman sisäänkirjautumista.

Itse maksettavat palvelut ovat erikseen hankittava moduuli. Moduuli mahdollistaa hyvinvointialueella toimivien palveluntuottajien tietojen keräämisen avoimeen, asiakkaille tarkoitettuun rekisteriin. Moduulin ansiosta hyvinvointialue voi kerätä eri palvelukategorioiden palveluja tuottavien palveluntuottajien tietoja sähköiseen järjestelmään, hyödyntäen rekisteriä esimerkiksi palveluohjauksessa ja ohjaamaan alueen asukkaat etsimään tietoa heille sopivista itse maksettavista palveluista.

Palse.fi-portaaliuudistuksen myötä kehitystyö on koskettanut myös Itse maksettavia palveluita. Parannuksia on tehtyä muun muassa Itse maksettavien palveluiden hakuun ja palveluntuottajien vertailuun, tehden niistä entistäkin helppokäyttöisempiä ja selkeämpiä.


Lisätiedot: myynti@polycon.fi

Ota yhteyttä