Haluatko liittyä
osaksi tiimiämme?

Tule mukaan kehittämään laadukkaita, alansa johtavia tietojärjestelmätuotteita. Toimintamme tärkein voimavara on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan.

Katso avoimet työpaikkamme

Ohjelmistotestaaja

Oletko laadunvarmistuksesta innostuva tarkka tiimipelaaja? Etsimme nyt kasvavan asiantuntijatiimimme vahvistukseksi huolellista ja oma-aloitteista ohjelmistotestaajaa. Taustasi ei tarvitse olla ohjelmistoalalta, mutta kokemus tietojärjestelmien parissa työskentelystä on

Lue lisää
Työntekijät käyttävät töitä tietokoneella

Meillä sinut huomioidaan yksilönä

Maailma muuttuu. Emme tyydy muuttumaan sen mukana, vaan ennustamme tarpeita ja toimimme rohkeasti. Työyhteisössämme ketteryys näkyy rajattujen työnkuvien sijaan yksilöllisten vahvuuksien mukaan jaettuina vastuualueina sekä yhteisöllisenä ja verkostoituneena työskentelytapana.

Haluamme tarjota asiantuntijoillemme pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan. Uusille työntekijöille tarjoamme kattavan perehdytyksen, jossa työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet asiantuntijamme. Meillä voit kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi myös opintojen ohella. Tarjoamme myös osa-aikaista työtä opiskelijoille, joten voit sovittaa saumattomasti yhteen työntekoa ja opiskelua.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Otaniemessä. Olemme joustavia myös etätyöskentelyn suhteen.

Polyconilaiset pelaamassa lautapeliä

Voimavarana yhteisöllisyys

Toimintamme tärkein voimavara on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Yhteisöllisyys tukee työntekijöidemme kasvua, kehittymistä ja motivaatiota. Se näkyy työyhteisössämme keskinäisenä luottamuksena, yhteenkuuluvuuden tunteena sekä avoimena ja sallivana ilmapiirinä.

Polyconilla työskentelee 33 hengen asiantuntijajoukkko. Motivoitunut ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja laadukkaat välineet työn tekemiseen.

Virkistystoimikuntamme ViriKulmio järjestää halukkaille osallistujille erilaisia tapahtumia kuten peli-iltoja, urheilutempauksia ja kulttuurielämyksiä.

Työntekijät katsovat tietokoneruutua

Ota seuraava askel urallasi meillä!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille mitä osaat, mitä haluaisit tehdä ja miten uskot täydentäväsi tiimiämme.

Meille tärkeää on se, millainen tyyppi olet. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme.

Tule mukaan kanssamme tekemään työtä, jolla on merkitystä. Kanssamme pääset kehittämään alan johtavia tietojärjestelmiä vakaassa suomalaisessa ohjelmistotalossa.

Tutustu meihin #TEAMPOLYCON

Ota yhteyttä