Avoin hakemus

Polycon kasvaa koko ajan maltillisesti, joten tarvitsemme joukkoomme säännöllisesti uusia osaajia. Tuotekehityksemme fokus on sähköisten sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä, joten saatamme olla toisiamme varten, jos olet kiinnostunut sote-alan digitaalisesta palveluntuotannosta ja ohjelmistotuotteen hallinnasta. Polyconilaisilla on paloa ohjelmistokehitykseen ja kyky huomioida loppukäyttäjän näkökulma. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

 Työtehtävästä riippumatta Polyconissa arvostetaan seuraavia ominaisuuksia ja taitoja:

  • Idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä
  • Intohimoa oppimiseen ja tutkimiseen
  • Yhteistyöhenkistä ja aktiivista työskentelytapaa
  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi (ruotsi katsotaan eduksi)

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Polyconissa, mutta sopivia paikkoja ei tällä kertaa ole avoinna, vastaanotamme mielellämme myös avoimia hakemuksia. Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopivin jäsen tiimiimme. Säilytämme avoimet hakemukset 24 kuukautta ja olemme sinuun yhteydessä, jos meillä avautuu osaamistasi vastaava tehtävä.

#TEAMPOLYCON