URA­TARINA

robert ohjelmisto­suunnittelija

”Työtehtävien monipuolisuus ja niiden haasteellisuuden jatkuva kasvu pitävät mielenkiinnon hyvin yllä. ”

Robert - Ohjelmisto­suunnittelija

Miten päädyit Polyconiin?

Kun opintoni Turun Yliopistolla lähestyivät loppuaan, aloin hakea töitä ja pääsin ohjelmistosuunnittelijaksi Polyconiin alkuvuonna 2013. DI:ksi valmistuin vuonna 2014, pääaineena sulautetut järjestelmät ja sivuaineena ohjelmistotekniikka.

Mitä kaikkea pääset tekemään?

Alun lyhyen perehdytysjakson jälkeen pääsin nopeasti työskentelemään itsenäisesti tuotekehityksen pariin. Asiakastarpeet ohjaavat vahvasti tuotekehityksen suuntaa. Kehitysympäristö vaihtelee erilaisten työpöytäsovellusten ja verkkopalvelujen välillä. Työtehtävien monipuolisuus ja niiden haasteellisuuden jatkuva kasvu pitävät mielenkiinnon hyvin yllä. Järjestän myös polyconilaisille jokaviikkoista sulkapalloa.

Mitä toivomuksia sinulla on urasi suhteen?

Ammattiosaamisen kannalta keskeisenä näen jatkuvan itseni kehittämisen. Olen työssäni päässyt laajentamaan osaamistani tehokkaasti ja toivon työtehtävieni kehittyvän samaa rataa.