Polycon

Yrityksen rekisteröiminen palse.fi-portaaliin ja käyttäjän sisäänkirjautuminen

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Huom! Jo palse.fi-portaaliin rekisteröityneen yrityksen käyttäjän ei tarvitse rekisteröityä portaalin rekisteröinnin kautta, vaan yrityksen hallinnollisen käyttäjän tulee lisätä uudet käyttäjät portaalin käyttäjähallinnan kautta. Olethan siis uuden käyttäjätunnuksen luomisesta yhteydessä yrityksesi hallinnolliseen käyttäjään.

Palse.fi-portaalin rekisteröitymiseen pääset valitsemalla ensin etusivun valintanauhalta Palveluntarjoajille, ja tämän jälkeen valitsemalla valikosta Rekisteröityminen portaaliin.

(Huom. Rekisteröityminen on palvelusetelipalveluntuottajaksi hakeutumisen tai tarjouksen jättämisen ensimmäinen vaihe)

Täytä pyydetyt tiedot ja huomioi, että kaikki tähdellä merkityt ovat pakollisia. Saat lisätietoa klikkaamalla info-kuvaketta (sininen i-symboli) . Täytettyäsi tiedot, klikkaa Rekisteröidypainiketta.

Tämän jälkeen avautuu seuraava sivu: 

Avaa sähköpostisi ja portaalin lähettämä vahvistusviesti. Siinä lukee seuraavasti:

Klikkaa https-alkuista linkkiä, josta pääset vahvistamaan portaalin käyttäjätilisi. Voit myös kopioida kyseisen linkin ja liittää sen verkkoselaimesi osoiteriville.

Linkki vie sinut portaalin kirjautumissivulle. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kenttiin ja paina Kirjaudu sisään -painiketta.

Mikäli linkki on vanhentunut, tulee sinun pyytää uusi aktivointilinkki. Aktivointilinkin saat tilattua kirjautumisikkunan Unohditko salasanasi? -linkistä.

HUOM: Rekisteröitymisen jälkeen portaaliin kirjaudutaan rekisteröitymisen yhteydessä luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Yrityksen rekisteröinyt käyttäjä luo yrityksen muille työntekijöille omat käyttäjätunnukset ja määrittelee sopivat käyttäjäoikeusrajoitukset.

Jotta yrityksesi voidaan hyväksyä palvelusetelipalvelun tuottajaksi, täytyy rekisteröitymisen jälkeen vielä erikseen täyttää hakemukset kaikkiin niihin palveluseteleihin, joiden palveluita haluatte olla mukana toteuttamassa.

Kaikki palvelusetelipalvelut, joiden palveluntuottajaksi palse.fi-portaalissa on mahdollista hakeutua, ovat tarkasteltavissa palse.fi-portaalissa Palvelusetelipalvelut-sivulla. Kilpailutukset-sivulla puolestaan näkyvät kaikki voimassa olevat tarjouspyynnöt, joihin vastaaminen sähköisesti on mahdollista.

Sisäänkirjautuminen

Yrityksen kirjautumiseen pääset siirtymään joko Palse.fi-sivuston etusivun oikeasta ylälaidasta, valitsemalla Kirjaudu sisään -pudotusvalikosta Yritykset ja organisaatiot. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä kirjautumissivulle etusivun Yritykset ja organisaatiot -kuvakkeen vieressä olevasta Kirjaudu sisään -painikkeesta.  

Kirjoita Käyttäjätunnus sekä Salasana niille varattuihin kenttiin ja klikkaa sen jälkeen Kirjaudu sisään -painiketta. Voit kirjautua sisään myös Terveydenhuollon varmennekortilla.

Kirjautuaksesi suoraan asiakkaan päätösnäkymään, syötä Päätöksen tiedoilla kirjautuminen -kohtaan asiakkaan päätöksen numero sekä tuottajan varmennekoodi. Tämän jälkeen sivusto ohjaa sinut kirjautumaan terveydenhuollon varmennekortilla tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa asiakkaan päätöksen tiedot. 

Palveluntuottajalta edellytetään vahvaa tunnistautumista palse.fi-portaaliin. Vahva tunnistautuminen voi tapahtua joko toimikortin tai SMS-varmenteen avulla. SMS-varmenne lähetetään kirjautumisen yhteydessä käyttäjätiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon. 

Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi salasanan, pääset tilaamaan linkin salasananvaihtoa varten klikkaamalla kirjautumisikkunan linkistä Unohditko salasanasi?

Unohditko salasanasi? -linkkiä klikkaamalla aukeaa ponnahdusikkuna. Syötä käyttäjätunnukseesi liitetty sähköpostiosoite kenttään Sähköpostiosoite ja vahvista pyyntö Lähetä-painikkeesta. 

Sähköpostiviesti salasanan vaihtamiseksi lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Salasana vaihdetaan siirtymällä viestissä olevan linkin kautta salasananvaihtosivulle. Jos sähköpostiisi on liitetty useampi käyttäjätunnus, vaihdetaan salasana käyttäjätunnuskohtaisesti tunnuksen alla olevasta linkistä. 

Mikäli et saa viestiä tunnin kuluessa, ota yhteyttä osoitteeseen portaali@palse.fi.

Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio ja varmista, että sähköpostiosoite on sama, jonka olet antanut portaaliin rekisteröitymisen yhteydessä.