Polycon

Yrityksen yhteystietojen ylläpito

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Yrityksen tiedoissa Yrityksen yhteystiedot -sivulla voit muokata rekisteröitymisessä antamiasi tietoja. Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, paina Tallenna-painketta.

yrityksen yhteystiedot

Yrityksen toimipistekohtaiset yhteystiedot (osoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero sähköpostiosoite) voidaan päivittää Yrityksen tiedot -sivun osiossa Toimipistehallinta. 

Yhteystiedot päivitetään toimipistekohtaisesti klikkaamalla toimipisteen rivin oikeassa reunassa olevaa kynä-kuvaketta.

toimipistehallinta_yhteystiedot

Yrityksen yhteystiedot- ja Toimipistehallinta-sivuilla tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti myös sopimuksen tai hakemuksen Yritys-ja Toimipisteet-osioihin. 

Jos sopimuksella tai hakemuksella on erikseen pyydetty henkilöstön yhteystietoja esimerkiksi Palvelun vastuuhenkilö – ja Henkilöstöluettelo-osioissa, täytyy näihin liittyvät yhteystiedot päivittää sopimukselle ja/tai hakemukselle erikseen. 

Päivitä yhteystiedot tarvittaviin osioihin avaamalla ensin sopimus muokattavaksi portaalin etusivun valikon kohdasta Sopimukset. Hakemus avataan muokattavaksi Hakemukset ja ilmoitukset -sivulta. 

Tämän jälkeen lisää tai päivitä tarvittavat yhteystiedot sopimuksen tai hakemuksen osioihin ja klikkaa lopuksi Tallenna-painiketta. 

Viimeistele muutosten päivitys siirtymällä osioon Päivitä muutokset ja valitsemalla Päivitä-muutokset sivulta Päivitä-painike. 

sop_hak_yhteystiedot