Polycon

Hakemus- ja sopimustietojen päivitys

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Voit päivittää palveluunpääsyaikoja portaalissa rajoituksetta, ja palveluunpääsyaikaa voit päivittää suoraan hakemuslistasta. Pääset listaukseen klikkaamalla sivuston yläpalkista Hakemukset ja ilmoitukset -otsikkoa. Sivulla pystyt palvelukohtaisesti päivittämään Palveluun pääsyn kestoa valitsemalla alasvetovalikosta oikean tiedon. Palveluun pääsyn keston päivittämiseksi käyttäjälläsi tulee olla oikeus Hakemusten ja ilmoitusten valmisteluun. 

Hakemusten tietojen muokkaaminen, esimerkiksi henkilöstöluettelon täydentäminen, on mahdollista portaalin kautta jatkuvasti. Kun olet kirjautunut sisään portaaliin, löydät hyväksytyt hakemuksesi Hakemukset ja ilmoitukset -sivun yläosasta. Ostopalvelusopimukset löytyvät Sopimukset-sivulta.

Pääset tarkastelemaan voimassa olevaa hakemusversiota klikkaamalla haluamasi palvelusetelipalvelun nimeä. Sivun yläosasta löydät linkin Päivitä hakemuksen tietoja, mikäli haluat muokata hakemuksen tietoja. Muista muutosten vahvistaminen Päivitä muutokset -sivulla, kun olet tehnyt kaikki muutokset valmiiksi.

Päättyneet hakemukset ja ilmoitukset saat näkyviin lisäämällä valinnan kohtaan Näytä päättyneet hakemukset ja ilmoitukset.

Palveluiden hintoja on mahdollista päivittää ainoastaan päätöksiä myöntävän organisaation sallimana ajankohtana. Kun hintojen muutos on mahdollista, saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen. Viestissä kerrotaan, mihin mennessä hintojen muutos tulee tehdä. Hintojen päivittäminen tapahtuu samalla tavalla kuin muiden hakemustietojen muokkaaminen.

Jos hakemuksen päivitys ei onnistu ja portaali huomauttaa hakemuksen Hoidolliset oikeudet -sivun tiedoista, niin silloin kannattaa tarkistaa hakemuksen Hoidolliset oikeudet -sivulta seuraavat asiat:


1. Hoidollisiin oikeuksiin on valittu vähintään yksi käyttäjä

2. Käyttäjien puhelinnumerot on vahvistettu.  Jos kaikkien käyttäjien puhelinnumeroita ei ole vahvistettu, niin joko:
– Puhelinnumerot täytyy vahvistaa (käyttäjä voi vahvistaa puhelinnumeron kirjautumalla portaaliin, jolloin hänelle lähetetään tekstiviestitse vahvistuskoodi)
– Jos käyttäjä käyttää vain toimikorttikirjautumista, niin hänen käyttäjältään pitää poistaa kirjautumistavoista Käyttäjätunnus ja salasana -vaihtoehto (Yrityksen tiedot > Käyttäjähallinta > Muokkaa. Pelkkä valinnan poistaminen kirjautumistavan kohdalta riittää)
– Käyttäjän käyttäjäoikeusrooleista täytyy poistaa Hallinnolliset oikeudet -rooli (Yrityksen tiedot > Käyttäjähallinta > Oikeudet).