Polycon

Ohje hintojen muuttamiseen

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Palvelusetelin myöntävä organisaatio määrittää, kuinka usein palvelusetelin hintoja saa muuttaa. Kun hintojen muutos on mahdollista, saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen. Viestissä kerrotaan, mihin mennessä hintojen muutos tulee tehdä.

Avaa palse.fi -portaali ja hakemus, jonka hintoja haluat päivittää.

Klikkaa vasemmassa laidassa sivunavigoinnin yläpuolella olevaa linkkiä Päivitä hakemuksen tietoja.

 Tämän jälkeen sinut ohjataan sivulle, jossa voit tarkastella hakemusversioita ja tehdä uuden version. Uusi versio avataan muokattavaksi valitsemalla Muokkaa hintoja ja muita tietoja

Syötä uudet hinnat Palvelun hinta xx.xx.xxxx alkaen -sarakkeeseen. Hinnaksi ilmoitetaan palvelun kokonaishinta, johon sisältyy palvelusetelin tai maksusitoumuksen arvo ja mahdollinen omavastuuosuus. Jos palvelun myöntäjä on määritellyt palvelulle hintakaton, näkyy hintakatto hinnaston Hintakatto-sarakkeessa.

Voit halutessasi myös lisätä aiemmin tarjoamatta jättämiäsi palveluita tai poistaa tarjotun palvelun.

Lopuksi tallenna muutokset painamalla Tallenna-painiketta. Edellinen- ja Seuraava-painikkeista pääset siirtymään halutessasi hakemuksen seuraavaan osioon.

Vasemmassa ylälaidassa Muutoshistoria-otsikon alla näet, että hakemusversio on Luonnos-tilassa. Näet myös päivämäärän, josta alkaen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Kun olet lisännyt hakemukselle kaikki tarvittavat muutostiedot, siirry sivun vasemman valikon viimeiseen osioon Päivitä muutokset. Tämän jälkeen klikkaa Lähetä hyväksyttäväksi -painiketta.

Onnistuneen lähetyksen jälkeen näet tekstin Lähetys onnistui. Samalla hakemusversion tilaksi muuttuu Hyväksytty (alkaen).