Polycon

Toiminnan lopettamisilmoitus

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Toiminnan lopettamisesta voidaan tehdä ilmoitus portaalin kautta. Ilmoitus tehdään siirtymällä Yrityksen tiedot -sivulle ja klikkaamalla sen jälkeen vasemmalla näkyvästä valikosta Toiminnan lopettaminen.

Lopettamisilmoituksen voi tehdä käyttäjä, jolla on käyttäjäoikeudet Hallinnollisten tietojen käsittelyyn. 

Lopettamisilmoitukseen valitaan ne palvelut, joiden osalta toiminta ollaan lopettamassa. Voimassaolon viimeinen päivä -kenttään syötetään palvelun tuottamisen päättymispäivä ja Päätösaktivointien viimeinen päivä -kenttään se päivämäärä, jonka jälkeen palvelulle ei enää voida aktivoida uusia päätöksiä. Lisäksi kirjataan voimassaolon loppumisen syy, jonka jälkeen klikataan Lähetä-painiketta.

Kun toiminnan lopettamisilmoitus on lähetetty, saat onnistuneesta ilmoituksesta vahvistuksen.

Lopettamisilmoitukset löydät kohdasta Lähetetyt lopettamisilmoitukset. Ilmoitukset on listattu palvelukohtaisesti, ja voimassaolon päättymispäivämäärä näkyy palvelun nimen perässä. Klikkaamalla palvelun nimeä saat näkyviin myös Voimassaolon loppumisen syyn.

Huomioithan, ettei toiminnan lopettamisilmoitusta voi perua portaalissa enää lähetyksen jälkeen. Jos haluat palata palveluntuottajaksi palveluun, josta on aiemmin lähetetty lopettamisilmoitus, voit lähettää palveluun uuden hakemuksen Hakemukset ja ilmoitukset -sivulta.