Mobile

Effector Mobile

Effector Mobile

Effector Mobile on Polycon Oy:n kehittämä Android-pohjainen mobiilisovellus, joka mahdollistaa Effectorin käytön älypuhelimella tai tabletilla työpisteen ulkopuolella. Mobiilista Effectoria voi käyttää esimerkiksi asiakkaan kotona, varastossa tai kuljetusten yhteydessä, mikä lisää järjestelmän hyötyä merkittävästi. 

Alun perin Effector Apuvälinepalvelut -järjestelmän tueksi suunniteltu Effector Mobile sisältää yksinkertaistetut näkymät järjestelmän tärkeimmistä toiminnoista. Mobiilisovelluksen avulla Effector-käyttäjä pääsee mm. tarkastelemaan asiakkaan tietoja, listaamaan asiakkaan käytössä olevat apuvälineet sekä selaamaan päätöshistoriaa ja apuvälineiden huoltohistoriaa. Samoin apuvälineen laina-ajan jatkaminen, palauttaminen tai kadonneeksi merkitseminen sekä mahdollisten työ- tai kuljetusmääräyksen tekeminen onnistuu heti tarpeen noustessa esiin asiakaspalvelutilanteessa.

Kuljetusmääräysten selaaminen, valitseminen ja kuittaaminen sekä työmääräysten selaaminen mobiilisovelluksella helpottaa myös logistiikan ja huoltohenkilöstön työtä. Inventaariota tehdessä varaston apuvälineet saadaan listattua ja kuitattua sekä poikkeustapaukset käsiteltyä kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Näin ollen sovellus tukee erinomaisesti myös Effector Laitehuolto -järjestelmän käyttäjiä.

 

Effector - toimivat työkalut tiedonhallintaan

Esitteet

Effector Mobile -esiteEffector Mobile  -esite (PDF-muodossa)

Esittely ja lisätiedot

Puh. 010 470 9688 
myynti@polycon.fi

Asiakastuki

Puh. 010 470 9681
tuki@polycon.fi