Rekisteröintien yhdistäminen palse.fi-portaalissa

Kahden tai useamman eri rekisteröinnin yhdistäminen on nykyään mahdollista palse.fi-portaalissa. Jotta rekisteröintien yhdistäminen voidaan tehdä, tulee jokaisen yhdistettävän rekisteröinnin hallinnollisen käyttäjän antaa lupa rekisteröinnin yhdistämiselle. Näin voidaan varmistua siitä, että jokainen rekisteröinti saadaan yhdistää. Rekisteröintien yhdistäminen mahdollistaa, että aikaisemmin eri rekisteröinneissä olleet tiedot (esim. hakemukset, päätökset, käyttäjät) saadaan yhden ja saman rekisteröinnin alle. Näin esimerkiksi käyttäjillä ei tarvitse olla kuin yhdet käyttäjätunnukset palse.fi-portaalin. Rekisteröintien yhdistämisen yhteydessä suositellaan käyttöönotettavaksi toimipistekohtaisia käyttäjäoikeuksia ellei niitä ole aikaisemmin käyttänyt.

Jos haluat lisätietoa tai haluat yhdistää rekisteröintejä yhden rekisteröinnin alaisuuteen, olethan yhteydessä Polyconin asiakastukeen tuki@polycon.fi.