Juho - Ohjelmisto­suunnittelija

URATARINA

juho ohjelmisto­suunnittelija

”Olen ollut  Effector Mobile tuotekehityksessä mukana alusta asti. Effector Mobile -sovelluksen lisäksi olen päässyt kehittämään Effectorin uutta web-pohjaista käyttöliittymää, jota hyödynnetään ensimmäisenä Laitehuolto-järjestelmäosion käytössä.”

Miten päädyit Polyconiin?

Osallistuin Aalto Yliopiston Ohjelmistoprojekti-kurssiin, jolla opiskelijat tekivät ryhmissä projekteja eri yrityksille. Pääsimme kehittämään Polyconille Android-pohjaista Effector Mobile -sovellusta, joka mahdollistaa järjestelmän käytön älypuhelimella tai tabletilla. Kurssin jälkeen tulin haastatteluun jatkaakseni kurssilla aloitettua projektia kesäksi. Kesän jälkeen jatkoin töitä osa-aikaisena koulun ohella.

Mitä kaikkea pääset tekemään?

Olen ollut tuotekehityksessä mukana alusta asti. Effector Mobile -sovelluksen lisäksi olen päässyt kehittämään Effectorin uutta web-pohjaista käyttöliittymää, jota hyödynnetään ensimmäisenä Laitehuolto-järjestelmäosion käytössä.

Miten työnteon ja opintojen yhteensovittaminen on sujunut?

Koulun ja työn teko rinnakkain on onnistunut hyvin. Työaikojen joustavuus on helpottanut, mikäli koululla on ollut kiireinen viikko. Saan itse päättää, minä päivinä minulle parhaiten sopii tulla töihin ja minkä pituisia työpäiviä teen. Töissä saatu kokemus puolestaan tukee hyvin koulussa oppimista.