Palvelusetelit

logo palvelusetelit

Effector Palvelusetelit on kattava tietojärjestelmäkokonaisuus julkisen terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluseteliprosessin sähköiseen, automatisoituun ja kustannustehokkaaseen hallintaan. Järjestelmän avulla hallinnoidaan koko palveluseteliprosessi, joka alkaa palveluntuottajien hakeutumisella palvelusetelijärjestelmän piiriin ja päättyy palvelusetelin puitteissa toteutuneiden palveluiden automaattiseen laskutukseen.

Effector Palvelusetelit -järjestelmä toimii yhdessä palse.fi-portaalin, https://palse.fi, kanssa. Palse.fi-portaali on palveluntuottajien ja asiakkaiden käyttöliittymä järjestelmään. Palveluntuottajat hallinnoivat portaalissa mm. toteutuneet palvelutapahtumat ja laskutuksen. Asiakkaat puolestaan voivat vertailla palse.fi-portaalissa palveluntuottajia, seurata käytettävissä olevaa saldoaan ja antaa arvosanan saamalleen palvelulle.

Effector mahdollistaa palvelusetelipäätösten sähköisen allekirjoittamisen VRK-kortilla. Sähköisen allekirjoituksen avulla palveluseteleiden käsittely- ja hyväksymisprosessi on joustava ja vältytään papereiden siirtelyltä pöydältä toiselle. Järjestelmä on liitettävissä Postin eKirje-palveluun; palvelua käytettäessä asiakkaalle postitetaan päätöksen allekirjoituksen yhteydessä automaattisesti tieto myönnetystä palvelusetelistä, palveluntuottajaluettelo ja toimintaohjeet.

Effector Palvelusetelit -järjestelmässä sosiaali- ja terveydenhuolto voivat seurata palveluseteleiden käyttöä reaaliaikaisesti. Järjestelmä mahdollistaa kattavan palvelu-, palveluntuottaja-, asiakas- ja tapahtumakohtaisen toteumaseurannan ja -raportoinnin.

Kokemusten mukaan Effector Palvelusetelit -järjestelmä sekä vähentää palveluiden kustannuksia markkinoiden toimivuutta edistämällä että vapauttaa henkilöresursseja asiakastyöhön prosesseja automatisoimalla.

Effector Palvelusetelit -järjestelmä on ensimmäinen ja kattavin järjestelmäekosysteemi, joka mahdollistaa täysin sähköisen palveluseteliprosessin aina palveluntuottajahausta ja palvelusetelin myöntämisestä laskunkäsittelyyn asti. Nykylaajuudessaan järjestelmä on ollut käytössä syksystä 2013 lähtien.

Effector-järjestelmäperhe on käytössä suuressa osassa Suomen terveyden- ja sosiaalihuollon organisaatioita, ml. 19/20 sairaanhoitopiirissä, apuvälinepalvelujen, ostopalvelujen ja/tai palvelusetelitoiminnan hallinnassa. Järjestelmässä on valmiit rajapinnat keskeisiin markkinoilla oleviin asiakas- ja potilashallinnan sekä taloushallinnon järjestelmiin ja laajat mahdollisuudet asiakaskohtaisten erityistarpeiden huomiointiin.

Yhdessä Effector Palvelusetelit ja Effector Ostopalvelut muodostavat toimivan kokonaisuuden yksityisiltä palveluntarjoajilta hankittavien palveluiden hallintaan, kun asiakkaan kieltäytyessä palvelusetelistä voidaan joustavasti käyttää ostopalvelua.

 

Effector tyokalut

Esitteet

Palvelusetelit
Effector Palvelusetelit -esite
(PDF-muodossa)

Esittely ja lisätiedot

Toimitusjohtaja Leif Esselström
Puh. 040 5789 608
leif.esselstrom@polycon.fi

Asiakastuki

Puh. 010 470 9682
tuki@polycon.fi