Asiakkaat

Asiakkaat

Seuraavat asiakkaat ovat päässeet parempiin tuloksiin Polyconin järjestelmien avulla:

 

Referenssit

 

Effector on selvä edistysaskel aikaisempaan kilpailutusjärjestelmään. Se tarjoaa uusia hyötyjä; säästää kilpailuttamiseen käytettävää aikaa ja tehostaa resurssiemme käyttöä.

Helena Junna
materiaalipäällikkö, EPSHP

KuntoAvun käyttöönotto on vähentänyt paperikiertoa sairaalan sisällä ja parantanut tulosyksiköiden seurantamahdollisuuksia. Lainaustoiminto apuvälinepuolella säästää aikaa huomattavasti. Omassa työssäni nopea tietojen selaus, kattava raportointimahdollisuus ja raporttitietojen edelleenkäsittely ovat eniten käytetyt ominaisuudet.

Tarja Tiitinen
kuntoutussuunnittelija, Päijät-Hämeen Keskussairaala

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueellisen KuntoAvun järjestelmävastaavan näkökulmasta KuntoApu on paras koskaan kohdalleni tullut järjestelmä, vaikka näitä erilaisia terveydenhuollon tietojärjestelmiä on ollut paljon. KuntoApu on erittäin siististi toteutettu ja uusien versioiden ominaisuudet on kuvattu selkeästi versiokuvauksiin. Järjestelmän tarjoaminen alueelliseen käyttöön on helppoa. Uuden version päivittäminen vaatii vain muutaman napsautuksen hiirellä ja päivityksen eri vaiheet hoituvat automaattisesti. Kaikki nämä yhdistettynä Polyconista saatavilla olevaan nopeaan, joustavaan ja asiantuntevaan palveluun tekevät KuntoAvusta järjestelmän, jota voin suositella vilpittömästi.

Mauri Kaatrasalo
pääsuunnittelija, Istekki Oy