Ohjelmistokehittäjä

Mitä tarjoamme?

Tuotekehityksemme fokus on sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisaation myötä vahvasti siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet, tavoitteena asiakkaan prosessien kehittäminen. Ohjelmistokehittäjänä pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienempiä laajennuksia että suurempia kokonaisuuksia.

Mitä toivomme?

Jos olet juuri valmistunut tai valmistumassa oleva alan opiskelija, ota yhtettä niin jutellaan. Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään. Meillä työskentelyn teknisenä edellytyksenä on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaaminen ja käytännön kokemus niiden hyödyntämisestä. Lisäksi arvostamme SQL-, Git- ja tietoturvaosaamista.

Toivomme sinulta paloa ohjelmistokehitykseen ja kykyä huomioida loppukäyttäjän näkökulma. Työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet tekniset asiantuntijamme. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Olemme Espoon Leppävaarassa toimiva pieni ja maltillisella tahdilla kasvava ohjelmistoyritys. Olemme IT-kokonaispalvelujen edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan ja olemmekin erityisen ylpeitä tiiviistä yhteistyösuhteista pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme. Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla. Henkilöstöllemme tarjoamme joustavan mahdollisuuden etätyöhön.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kerro meille mitä osaat, mitä haluaisit tehdä ja miten täydennät tiimiämme. Lähetä hakemus ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Otsikoi viestisi ”Kokoaikainen ohjelmistokehittäjä”.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Mårten Jakobsson, jonka tavoitat puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla tyopaikat@polycon.fi.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö-tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Mårten Jakobsson
Teknologiajohtaja
tyopaikat@polycon.fi
p. 040 563 9243

#TEAMPOLYCON