Keravan kaupunki liittyi Effector Apuvälinepalvelut käyttäjäksi

Effector Apuvälinepalvelujen käyttöönottotyöt tehtiin syksyllä 2021. Järjestelmän tuotantokäyttö alkoi marraskuussa 2021, jolloin apuvälinetapahtumia aloitettiin kirjaamaan Effectoriin. Tällä hetkellä Keravalla käytetään Effectoria apuvälineiden lainauksen ja palautuksen lisäksi, apuvälineiden varaamiseen, tilausten tekemiseen, apuvälineiden saapumiskirjauksiin ja työmääräysten tekemiseen apuvälinehuollolle.

Kolmen kuukauden käyttökokemuksen jälkeen Keravan projektipäällikkönä toiminut apulaisosastonhoitaja Sari Ojamo totea, että eniten nautin ohjelmassa siitä, miten helposti löydän sieltä tietoa potilaiden apuvälineistä, miten helppoa apuvälineiden tilaaminen, tallentaminen ja tarroittaminen on sekä siitä, että saan tarvittaessa erilaisia raportteja ohjelmasta. Keravan projektipäällikkö Sari myös totesi, että projektiryhmässä kannattaa olla henkilöitä, jotka tuntevat ICT-järjestelmät ja niihin liittyvät asiat. 

Projektin aikana mukavaksi koettiin, että projektikokouksissa Polyconin projektipäällikkö avusti taustataulukoiden määrittelyjä. Koulutukset järjestettiin Teamsin välityksellä, mikä mahdollisti poikkeuksellisesti sen, että myös loppukäyttäjiä oli mukana koulutuksissa. 

Effector Mobilen (mobiilisovelluksen) ja automaattiset palautuskehotuskirjeet iPostilla on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2022 aikana. Myös tuotekorttien käyttöä pyritään lisäämään, koska se helpottaa jatkossa tilausten tekemisessä.

Lue lisää Effector Apuvälinepalveluista

Ota yhteyttä