Yritys

Toimivat työkalut tiedonhallintaan

Polycon kehittää helppokäyttöisiä ja laajasti yhteensopivia tietojärjestelmiä. Polyconin menestys perustuu kykyyn analysoida, ymmärtää asiakkaan tarpeet ja luoda toimiva ratkaisu. Tiivis asiakasyhteistyö mahdollistaa oikea-aikaisen reagoinnin ja varmatoimiset ohjelmistot.

Aloitimme vuonna 1987 tietokantakonsultoinnilla. Nopeasti ilmeni, että suurimmat tietojärjestelmien haasteet ja ratkaisevat, oikeat ongelmat olivat käytettävyys ja yhteensopivuus. Niihin keskittyen ryhdyimme ratkaisemaan asiakkaiden haasteita ja kehittämään omia järjestelmiä.

Polyconin vahva panostus on tuottanut tulosta. Apuvälinepalveluiden ja hoitotarvikkeiden jakelun hallintaan kehitetty tietojärjestelmä on soveltunut hyvin terveydenhuollon tiedonhallintatarpeisiin ja Effector-järjestelmästä (aikaisemmin KuntoApu) on kehittynyt alan de facto-standardi. Effector-järjestelmää käyttää 19/20 Suomen sairaanhoitopiireistä.

Effector-järjestelmäkokonaisuus sisältää kilpailutusprosessin hallinnan mahdollistavat toiminnot ja edelleen hankintasopimusprosessin ja rakenteisten sopimustietojen elinkaarihallinnan, ml. optiokauden muutosten hallinnan ja mahdollisten tuote- ja hintamuutosten hallinnan. Tuotteiden tai palvelujen hankinta kilpailutetuilta puitesopimustoimittajilta onnistuu järjestelmällä helposti ja automatisoidusti.

Pitkään käytössä ollut Effector Ostopalvelut -järjestelmä sai vuonna 2013 rinnalleen Effector Palvelusetelit -järjestelmän. Yhdessä ne mahdollistavat eri ostotapojen joustavan käytön; asiakkaan kieltäytyessä palvelusetelistä, voidaan sama palvelu joustavasti tuottaa ostopalveluna samoja prosesseja hyödyntäen.

Uusimmat lisäykset järjestelmäperheeseen ovat Effector Laitehuolto -järjestelmä, joka uudenaikaisena lääkintälaiterekisterinä täyttää Valviran laitteiden elinkaarinallinnalle ja jäljitettävyydelle asettamat vaatimukset sekä Effector Mobile, joka mahdollistaa Effectorin käytön älypuhelimella tai tabletilla työpisteen ulkopuolella.

Polycon kehittää järjestelmiä pääasiassa julkiselle sektorille. Erikoistumisalueitamme ovat terveydenhuolto ja taloushallinto. Järjestelmien vahvuuksia ovat helppokäyttöisyys, joustavuus, kattavat raportointiominaisuudet ja laaja yhteensopivuus. Varmistamme tulokset asiakkaille nopealla ja ystävällisellä käyttäjätuella. Effector automatisoi prosessien manuaaliset työvaiheet tuoden säästöjä sekä vapauttaen henkilöresursseja asiakastyöhön ja toiminnan kehittämiseen.

Polyconissa työskenteleviä huippuosaajia yhdistää sama kutsumus, joka ohjaa kaikkea tekemistä: Tyytyväinen asiakas.

 

Johto

Niina Uolamo-Paakkonen

 

Niina Uolamo-Paakkonen 
Toimitusjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 519 3934

 

 

 

 

 

 

Lasse Anderson

 

Lasse Anderson
Teknologiajohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 523 8678