header teampolycon

Työpaikat

Haluatko päästä mukaan kehittämään laadukkaita, alansa johtavia tietojärjestelmätuotteita?

Polycon osaa aidosti ratkaista asiakkaiden prosessi- ja tiedonhallintaongelmat ja luoda todellista lisäarvoa. Tämä onnistuu vain kuuntelemalla asiakasta ja välittämällä työn laadusta. Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä pitkäjänteisesti, asiakkaan ja käyttäjän näkökulmasta. Tuotekehityksen fokus on yhä vahvemmin siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaa sekä asiakkaidemme tarpeet että näkemyksemme asiakkaiden prosessien parantamisesta.

Meillä työskentelee tällä hetkellä 31 huippuosaajaa, joita yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ilmapiirissä. Teemme työtä teknisistä ammattilaisista ja projektiosaajista koostuvissa tiimeissä. Motivoitunut ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa, kun laajennamme toimintaamme. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme pitkäaikaisen ja viihtyisän työpaikan. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla; kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas, välipalapöytä, hammashoito, hieronta, liikunta, kulttuuri- ja työmatkasetelit sekä monipuoliset yhteiset tapahtumat.

Katso avoimet työpaikat sivun oikeassa reunassa tai jätä avoin hakemus!

 

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Työmme jatkuva tavoite on asiakkaan odotusten ylittäminen. Tavoitteen saavuttamisen mahdollistaa aito kiinnostuksemme asiakkaan tarpeita kohtaan. Asiakaslähtöisyys toteutuu asiakasyhteistyössämme yhteisen kielen sekä avoimen ja luottamuksellisen keskusteluyhteyden kautta.

Ketteryys

Maailma muuttuu. Emme tyydy muuttumaan sen mukana, vaan ennustamme tarpeita ja toimimme rohkeasti. Työyhteisössämme ketteryys näkyy rajattujen työnkuvien sijaan yksilöllisten vahvuuksien mukaan jaettuina vastuualueina sekä yhteisöllisenä ja verkostoituneena työskentelytapana.

Yhteisöllisyys

Toimintamme tärkein voimavara on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Yhteisöllisyys tukee työntekijöidemme kasvua, kehittymistä ja motivaatiota ja näkyy työyhteisössämme keskinäisenä luottamuksena, yhteenkuuluvuuden tunteena sekä avoimena ja sallivana ilmapiirinä.

 

Seuraa arkeamme ja tutustu meihin Facebookissa ja Instagramissa!