Käyttäjäpäivät Jyväskylässä 16.-17.4.2024

Perinteiset Effector Käyttäjäpäivät kokosivat tänä vuonna ennätyksellisesti lähes 100 Effectorin järjestelmävastaavaa sekä pää- ja vastuukäyttäjää eri puolilta Suomea yhteiseen tapahtumaan meidän polyconilaisten kanssa. Tänä vuonna tapahtuman pitopaikkana toimi Jyväskylän Scandic Laajavuori.

Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuultiin lukuisia puheenvuoroja eri aihealueista niin meidän polyconilaisten kuin hyvinvointialueiden toimesta. Lisäksi oli mahdollisuus osallistua vapaasti valittaviin työpajoihin, joissa voitiin yhdessä keskustella ja ideoida rennossa ilmapiirissä. Uutena mahdollisuutena tarjosimme kysy polyconilaiselta -osion, jossa vieraamme saivat itse ehdottaa aihetta, mistä halusivat keskustella Polyconin asiantuntijoiden kanssa.

Ensimmäisen tapahtumapäivän iltana viihdyimme yhdessä maittavan ruuan ja Reetta Karhusen pitämän mukaansatempaavan musiikkitietokilpailun parissa. Toisena päivänä pidimme yhteisesti virkistävän ja energisoivan tauon ohjelmamme välissä.

Kokonaisuutena tapahtuma tarjosi jälleen kerran erinomaisia ideoita ja kehityskohteita, joita voimme työstää eteenpäin. Oli myös mukavaa nähdä taas kasvotusten näinkin isolla porukalla.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja nähdään ensi vuonna Kuopiossa!

Ota yhteyttä