Uusia Polyconilaisia

Polyconin asiantuntijajoukko kasvoi peräti neljällä uudella tekijällä, kun Olli Lauronen, Viia-Stina Vuorenmaa, Linnea Haapio ja Tarja Siivonen aloittivat 4.3.

Olli aloittaa meillä osa-aikaisena ohjelmistokehittäjänä opintojensa ohella. Olli opiskelee tällä hetkellä Aalto-yliopistolla maisteriksi ja on opintojensa loppupuolella. ”On hienoa saada tämä tilaisuus päästä työskentelemään mukavassa työympäristössä ja merkittävien tehtävien parissa”, Olli kertoo.

Viia-Stina on uusi palvelupäällikkömme. Hän on sosiaali- ja terveysalan palveluverkoston moniosaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus eri sote-palveluissa työskentelystä niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta. Viia-Stina on ollut kehittämässä sekä hyvinvointialueen että ulkoisten toimijoiden palveluita ja järjestelmiä, minkä johdosta hänellä on vahva asiakasymmärrys niin hyvinvointialueen, työntekijän kuin loppukäyttäjänkin näkökulmasta.

”Ensimmäinen työviikko on ollut itselleni todella antoisa ja on ollut mahtavaa päästä tutustumaan mukaviin ja rentoihin työkavereihin sekä toki myös uuteen työtehtävään. Innolla jatketaan kohti kevättä!”, Viia-Stina sanoo.

Linnea on toinen uusi osa-aikainen ohjelmistokehittäjämme. ”Olen Aalto-yliopiston bioinformaatioteknologian kandidaattiohjelman loppusuoralla ja syksyllä matka jatkuu maisteriopintoihin. Olen erittäin innoissani ja kiitollinen mahdollisuudesta saada työskennellä kannustavassa ja inspiroivassa työympäristössä!”, Linnea kertoo.

Toisella uudella palvelupäälliköllämme Tarjalla on aiempaa työkokemusta sote-alan sähköisen palvelutuotannon hallinnasta ja kehittämisestä sekä loppukäyttäjä- ja projektityökokemusta erilaisten sote-järjestelmien ympäriltä. Hän on toiminut Effectorin käyttäjänä mm. apuvälineiden hallinnoinnissa sekä laitehuollossa ja omaa osaamista erilaisten asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittämisestä ja pääkäyttäjien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

”On ollut upeaa huomata kuinka lämpimästi ja vieraanvaraisesti uusi työntekijä on otettu vastaan. Perehdytyksen suunnitteluun sekä toteutukseen on todella panostettu. Aikaisempi kokemus sotealan erilaisista sähköisten järjestelmien kehittämisestä tulee käyttäjän näkökulmasta, joten nyt innolla odotan mitä kaikkea pääsen Hyvinvointialueiden kanssa yhdessä kehittämään”, sanoo Tarja.

Polycon toivottaa koko porukan lämpimästi tervetulleeksi!

Ota yhteyttä