Kiitos vuodesta 2023

Tapahtumarikas vuosi 2023 on pian päättymässä ja on aika siirtyä joulun viettoon. On kuitenkin hyvä pysähtyä katsomaan, mitä kuluva vuosi piti sisällään.

Kulunut vuosi on ollut Polyconilla vauhdikas ja onnistunut. Olemme saaneet joukkoomme lukuisia uusia ammattitaitoisia polyconilaisia. Tekemistä onkin riittänyt, kun olemme olleet tukena uusien hyvinvointialueiden aloittaessa. Vuosi on pitänyt sisällään paljon mielenkiintoisia asiakasprojekteja, asiakastukea, asiakaskohtaamisia messuilla ja tapahtumissa sekä tuotekehitystä Effectoriin ja palse.fi-portaaliin.

Tuotekehitys on ollut laaja-alaista. Esimerkiksi työmääräykset palse.fi-portaalin kehitystyö on alkanut, palveluseteli- ja ostopalvelutoimintaan on tehty lukuisia prosessia helpottavia toiminnallisuuksia. Apuvälineiden laina-aikojen jatkaminen ja huoltopyyntöjen tekeminen palse.fi-portaalin kautta on jo alkanut tuotantokäytössä, josta olemmekin saaneet jo hyvää palautetta.

Huhtikuussa pääsimme viettämään onnistuneita Effector Käyttäjäpäiviä yhdessä asiakkaidemme pääkäyttäjien kanssa Kokkolassa. Kahden päivän aikana pidetty tapahtuma kokosi osallistujia kaikkialta suomesta kehittämään entistä parempaa ja monipuolisempaa Effectoria sekä viihtymään toistemme seurassa. Marraskuussa järjestimme myös hoitotarvikejakeluun keskittyvän kehittämispäivän Helsingissä. Tapahtuma keräsi erinomaisen osallistujajoukon eri puolilta suomea parantamaan hoitotarvikejakelua.

Käyttäjien osallistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää kehittäessämme yhdessä Effectoria ja palse.fi-portaalia. Vuosi 2023 sisälsi myös useita hyviä messuja, joissa pääsimme kohtaamaan niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia. Tästä on hyvä jatkaa hyvillä mielin uuteen vuoteen.

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja sidosryhmiämme erinomaisesta yhteistyöstä kuluneena vuonna ja toivottaa rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2024!

Ota yhteyttä