Uusia Polyconilaisia

Polycon vahvistaa apuvälinepalveluita, hoitotarvikejakelua, palvelusetelitoimintaa, ostopalveluita sekä henkilöstöhallintoaan toivottaen tervetulleeksi Jenna-Jasmin Karhun, Ann-Christine Goodyearin sekä Marjaana Erkkilän.

Jenna-Jasmin on uusi järjestelmäasiantuntijamme apuvälinepalvelujen, laitehuollon ja hoitotarvikejakelun asiakaspalvelu- ja tukitehtävissä. Jenna-Jasmilla on vahvaa aiempaa osaamista mm. apuvälinekeskuksen hoitajan tehtävistä. Hän on tehnyt töitä Effectorin parissa pian kymmenen vuotta ja on siten kerrassaan osaava lisä Polyconille.

Palvelusetelitoiminta- ja ostopalvelun uusi vahvistus on palvelupäällikkönä aloittanut Ann-Christine. Ann-Christinellä on vankka aiempi hoitotyökokemus ja osaamista mm. kotihoidon ja omaishoidon palveluista. Tämän jälkeen hän on siirtynyt IT-puolelle toimien useiden terveydenhuollon järjestelmien parissa asiantuntija-, pääkäyttäjä- ja hankepäällikkötehtävissä.

Henkilöstömme kasvaessa myös HR-puolemme vahvistuu, kun Marjaana Erkkilä aloittaa People Managerina. Marilla on pitkä kokemus IT-alalta toimitusprojektien parissa, viimeiset viisi vuotta hän on toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä People Managerina, eli ohjelmistokehittäjien esihenkilönä, organisaation kehittäjänä työntekijäkokemuksen näkökulmasta ja inhimillisen työarjen sekä hyvinvoinnin rakentajana.

Jenna-Jasmin, Ann-Christine ja Marjaana aloittivat tehtävissään 20.11. Polycon toivottaa uudet tekijät lämpimästi tervetulleeksi!

Ota yhteyttä