Polyconille Future Workplaces -sertifikaatti

Siqni-henkilöstökysely mittaa työntekijäkokemusta ja tuottaa työntekijäymmärrystä. Siqnin Future Workplaces -sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä.

Siqni-henkilöstökysely toteutettiin Polyconilla toista kertaa. Kyselyssä jokainen pääsi valitsemaan viisi itselleen merkityksellisintä asiaa ja kertomaan, miten ne meillä toteutuvat.

Työn merkityksellisimmät asiat / Polyconilaisten TOP 5-lista:

1. Mielekkäät työtehtävät
2. Työn ja vapaa-ajan tasapaino
3. Oikeudenmukainen palkka ja luontoisedut
4. Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön
5. Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

Poikkeukselliset vahvuudet:

• Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

“Meillä on töissä todella lämmin, ystävällinen ja hyväksyvä ilmapiiri. Ihanaa, että ihmiset saavat olla omia itsejään, niin ulkoisesti kuin luonteeltaan. Esimerkiksi huumori on meillä sallittu ja sitä myös ymmärretään hyvin.”

“Porukalla on tosi hyvä yhteishenki. Työkavereiden kanssa on päivittäin hauskaa ja se on tällä hetkellä yksi isoimmista tekijöistä siihen että myös oman työn haluaa tehdä mahdollisimman hyvin.”

• Työpaikan varmuus ja jatkuvuus

“Polyconilla on pitkät ja hyvät asiakassuhteet ja toimialalla kysyntä on vakaa.”

• Mielekkäät työtehtävät

“Henkilökohtainen osaaminen kehittyy monipuoliseksi, kun saa olla mukana erilaisten työtehtävien parissa.”

Future Workplaces 2023 -sertifikaattia varten työpaikan koko henkilöstön työviihtyvyyttä kartoitetaan Siqni-kyselyllä. Kyselyllä selvitetään, mitkä ovat omille työntekijöille ne kaikista merkityksellisimmät asiat työpaikalla, ja kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat.

Ota yhteyttä