Kiitos vuodesta 2022

Vuosi 2022 tulee pian päätökseen ja on aika siirtää katseet tulevaan vuoteen ja hyvinvointialueisiin.

Kulunut vuosi on ollut Polyconilla onnistunut ja tapahtumarikas. Olemme saaneet työskennellä uusissa toimitiloissa Espoon Leppävaarassa ja saaneet joukkoomme uusia ammattitaitoisia polyconilaisia. Vuosi on pitänyt sisällään paljon mielenkiintoisia asiakasprojekteja, asiakastukea, asiakaskohtaamisia messuilla ja tapahtumissa sekä tuotekehitystä Effectoriin ja palse.fi-portaaliin.

Toukokuussa 2022 pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen viettämään onnistuneita Effector Käyttäjäpäiviä yhdessä asiakkaidemme pääkäyttäjien kanssa Seinäjoelle. Vuoden mittaan on työstetty eri laajuisia hyvinvointialueiden valmisteluprojekteja ja loppuvuodesta lanseerasimme kauan odotetun uudistetun palse.fi-portaalin. Tästä on hyvä jatkaa hyvillä mielin vuoteen 2023.

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja sidosryhmiämme erinomaisesta yhteistyöstä kuluneena vuonna ja toivottaa rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2023!

Ota yhteyttä