Uusia Polyconilaisia

Polycon vahvistaa soten substanssiosaamistaan, järjestelmätestausta sekä markkinointia ja viestintää uusilla työntekijöillä toivottaen tervetulleeksi Mari Alénin, Nuutti Hiltusen sekä Jari Oikurin.

Mari on uusi palvelupäällikkömme. Hänen tehtäviin kuuluu projekti-, toimitus-, suunnittelu-, asiakastuki- ja asiakaspalvelutehtäviä.

”Polyconilla pääsen yhdistämään omaa osaamistani uuden oppimiseen”, Mari kertoo.

Nuutti on uusi ohjelmistotestaaja keskittyen erityisesti prosessitestaukseen. Hän osallistuu myös laadunvarmistusprosessien ja työkalujen kehittämiseen. Nuutilla on vuosien kokemus Effectorin pääkäyttäjänä toimimisesta.

Jari on uusi markkinointi- ja viestintäkoordinaattori. Jarin tehtäviin kuuluu esimerkiksi sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan sekä messu- ja yhteistyötapahtumien järjestäminen. Uransa aikana muun muassa Yleisradiolle ja Warner Brothersille toiminut Jari odottaa innolla uutta pestiään.

”Monipuolinen kokemukseni auttaa varmasti rakentaessamme tulevaisuuden viestintäämme. Haluan, että näymme ja kuulumme asiakkaillemme sekä sidosryhmillemme entistä paremmin”, sanoo Jari.

Mari, Nuutti ja Jari aloittivat tehtävissään 14.11. Polycon toivottaa uudet tekijät lämpimästi tervetulleeksi!

Ota yhteyttä