Käyttäjäpäivät Seinäjoella 24.-25.5.2022

Muutaman vuoden tauon jälkeen Effectorin pää- ja vastuukäyttäjät sekä me polyconilaiset pääsimme tapaamaan toisiamme Käyttäjäpäivillä Seinäjoella. Käyttäjäpäivät on perinteinen vuosittain järjestettävä tapahtuma Effectorin pää- ja vastuukäyttäjille, mutta viime vuosina korona on kertaalleen perunut tapahtuman sekä kertaalleen siirtänyt tapahtuman järjestämisen verkkoon virtuaalitapahtumaksi. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin toukokuun lopussa Seinäjoella ja mukana oli kaiken kaikkiaan noin 70 pää- ja vastuukäyttäjää eri puolelta Suomea.

Kaksipäiväinen tapahtuma piti sisällään monipuolisesti polyconilaisten ja asiakkaiden puheenvuoroja sekä vapaasti valittavia työpajoja eri aihealueista. Puheenvuoroissa kuultiin muun muassa Polyconin kuulumisia, ajankohtaista asiaa hyvinvointialueista, kuulumisia ja suunnitelmia eri Effector osajärjestelmien osalta sekä tilannetietoa erilaista integraatioista ja muista toiminnallisuuksista. Työpajoja järjestettiin kahdella eri teemalla; ”Jaa ja opi muilta” sekä ”Ideoi ja vaikuta”. Työpajan teemasta riippuen työpajoissa jaettiin kokemuksia osallistujien kesken eri aihealueista tai ideoitiin yhdessä eri palveluiden tulevaisuutta ja kehityssuuntia.  

Tapahtuman ensimmäinen päivä huipentui iltajuhlaan Piirin alueella sijaitsevassa Seuralan juhlatilassa. Illan aikana saimme nauttia herkullisen Varicko-ravintolan toteuttaman juhlaillallisen sekä nauraa maha kippurassa Teatteri Hysterian laadukkaan improteatterin esityksen parissa. 

Polycon kiittää kaikkia Käyttäjäpäiville osallistuneita! Ensi keväänä nähdään Käyttäjäpäivillä Kokkolassa.

Ota yhteyttä