Hoitotarvikkeiden tilaus sähköistyi Jyväskylässä

Tammikuun alusta alkaen jopa 18 000 Jyväskylän terveyspalveluiden hoitotarvikeasiakasta on voinut tilata hoitotarvikkeita palse.fi-portaalin kautta. Tarvikkeet voi hakea sopivana aikana joko valitulta terveysasemalta tai Kyllön terveysasemalla olevasta lokeroautomaattista.

Hoitotarvikkeiden omatoiminen tilausominaisuus on Jyväskylässä uusi palvelu Effector Hoitotarvikejakelu -tietojärjestelmässä, joka kattaa kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisesti hoitotarvikkeiden hallintaprosessin tilauksista varastohallinnan kautta raportointiin.

”Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta uuden järjestelmän toiminnasta. Erityisesti nuoret aikuiset ja pienten lasten vanhemmat ovat tyytyväisiä sähköiseen tilausjärjestelmään”, Jyväskylän kaupungin hoitotarvikepalvelussa työskentelevä perushoitaja Riitta Nalkki sanoo.

Lue lisää miten hoitotarvikkeiden tilaus sähköistyi Jyväskylässä:

https://newspool.fi/hoitotarvikkeiden-tilaus-sahkoistyi-jyvaskylassa/

Artikkeli on osa Helsingin Sanomien Terveysteknologian julkaisua :

https://issuu.com/contenthouseoy/docs/content_house_terveysteknologia_3d0a922eb45947

Effector Hoitotarvikejakelu on julkiselle terveydenhuollolle tarkoitettu kattava tietojärjestelmä hoitotarvikejakeluprosessien sähköiseen ja kustannustehokkaaseen hallintaan.

Lue lisää Effector Hoitotarvikejakelusta:

Hoitotarvikejakelu – Polycon

Ota yhteyttä