Yhteisellä matkalla Effector -pääkäyttäjätapahtuma 2021

Polyconin vuotuinen pääkäyttäjätapahtuma järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti. Vaikka emme voineet nähdä samassa paikassa, tapasimme kuitenkin samassa tilassa eli Polyconin virtuaalisella Yhteisellä matkalla -pääkäyttäjätapahtumassa 21.-22.4.2021.

Matkasimme halki Suomen, kuullen mielenkiintoisia asiakaspuheenvuoroja, paneelikeskustelun sekä Polyconin asiantuntijoiden puheenvuoroja. Kuulimme myös kiinnostavan tietopaketin aivoterveydestä ja multitaskingin vaikutuksista, aiheesta tapahtumassa oli puhumassa aivojen asiantuntija Mona Moisala. Virtuaalitapahtuman jälkeisenä päivänä kokoonnuimme vielä etäyhteyksien kautta työpajoihin, joissa ideoimme uutta sekä jaoimme hyviä käytäntöjä Effector pääkäyttäjyyden toiminnoista. Tästä on ilo jatkaa yhteistyötä!