Polycon mukana Kansallisessa laiteturvallisuus -konferenssissa

Tällä viikolla järjestettiin ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen Kansallinen laiteturvallisuus -konferenssi. Vallitsevien olosuhteiden vuoksi konferenssi järjestettiin etätapahtumana ja mukana oli yli 200 alan asiantuntijaa.

Tapahtumassa keskusteltiin monipuolisesti laiteturvallisuuteen vaikuttavista ja laitteen elinkaareen liittyvistä asioista, kuten hankintaprosessista, osaamisen varmistamisesta, huollon toimintamalleista, vaaratilanneilmoituksista ja riskienhallinnasta sekä laiterekisteristä.

Polyconilla oli ilo ja kunnia osallistua tähän konferenssiin omalla puheenvuorolla. Palvelujohtaja Annika Yli-Jaskari esitteli tapahtuman toisena päivänä lain edellyttämää seurantajärjestelmää Effector Laitehuoltoa ja erityisesti Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) käyttöönottoprojektin näkökulmasta.

Kiitos KYSille ja Kansallinen laiteturvallisuus -verkostolle erinomaisesta konferenssista! Toivottavasti tästä saadaan perinne!

https://www.sailab.fi/tapahtumat/kansallinen-laiteturvallisuus-konferenssi/

Ota yhteyttä