Varustusten linkitys tuotteisiin

Olemme kehittäneet Effectorin Laitehuoltoa käyttäjäystävällisemmäksi ja mahdollistaneet varustusten linkityksen tuotteisiin. Aikaisemmin varaosia, varusteita ja tarvikkeita pystyi määrittelemään luokitus- ja tuotemerkkikohtaisesti, mutta tuotetaso uupui. Nyt tämä puute on paikattu uudella moduulilla. Varaosien osatyypit varaosa, varuste ja tarvike ovat nyt saaneet yhden yhteisen nimityksen Varustukset. Varustuksia voidaan nyt liittää tuotteisiin erillisen Varustusten linkitys tuotteisiin -moduulin avulla.

Varustukset voi nyt linkittää tuotteisiin, jolloin tietojenkirjauksesta tule yhä nopeampaa. Varustuksia voi linkittää tuotteisiin manuaalisesti tai automaattisesti. Manuaalisen linkityksen tekee käyttäjä valitessaan linkitettävän tuotteen sekä varustuksen. Automaattisia linkityksiä tekee Effector, esimerkiksi työmääräyksessä annettujen tuote- ja varustetietojen perusteella. Linkityksen myötä järjestelmä tietää, mitkä varustukset sopivat tietyn tuotteen laitteisiin ja tarjoaa jatkossa ensisijaisesti näitä. Tarvittaessa yhä saa auki laajemman varustusvalikon.

Ota yhteyttä