Effector Laitehuolto käyttöön Itä-Savossa ja Kanta-Hämeessä

Effector Laitehuollon käyttäjäkunta laajenee jälleen, kun Itä-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ottavat Effector Laitehuolto -kokonaisuuden käyttöönsä.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä (KHSHP) Effector Laitehuolto tulee koskettamaan Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriä, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymää, Hämeenlinnan kaupunkia, Janakkalan kuntaa ja Kanta-Hämeen pelastuslaitosta. Käyttöönoton tarkoituksena on KHSHP:ssä saada asianmukainen seurantajärjestelmä laitteille ja tarvikkeille niin, että lääkintälaiterekisterin pitäminen on nopeaa, keskitettyä ja käytännöllistä. Käyttöönottoja tehdään KHSHP:ssa porrastetusti kevään 2021 aikana.

Myös Sosterin nykyinen Effector-järjestelmä laajenee, kun siihen lisätään Effector Laitehuolto -kokonaisuus. Sosterin osalta laiterekisterin ottaa aluksi käyttöön Savonlinnan keskussairaala. Sosteri ottaa Effector Laitehuollon käyttöönsä tammikuussa 2021 ja näin ollen uusi vuosi päästäänkin aloittamaan uuden, entistä monipuolisemman ja turvallisemman laitehuoltojärjestelmän kanssa.

Tehokkutta prosesseihin Laitehuollon kokonaisratkaisuista ja lääkintälaiterekisteristä

Effector Laitehuolto on täysin sähköinen lääkintälaiterekisteri ja laitehuollon kokonaisratkaisu. Effector Laitehuolto -järjestelmä on rakennettu vastaamaan terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista annetun lain (TLT-laki) vaatimuksiin. Järjestelmä mahdollistaa ajantasaisen lääkintälaiterekisterin ylläpidon, sillä kaikki tilaus-, inventaario-, huolto- ja poistotiedot löytyvät keskitetysti järjestelmästä. Laitteen koko elinkaaren tiedot saadaan helposti näkyviin vain muutamalla klikkauksella.

Effector Laitehuolto -järjestelmän keskeisiin toimintoihin kuuluu muun muassa laitteiden sähköinen tilaus toimittajilta; laitteen elinkaaren hallintatoiminnot; huollon toiminnot kuten työmääräysten, varaosien ja huoltosopimusten hallinta sekä huollon sisäisen ja ulkoisen laskutusaineiston tuottaminen ja raportointi. Järjestelmästä on mahdollista tehdä liittymiä asiakkaan muihin järjestelmiin kattavan kokonaisuuden muodostamiseksi.

Effector Laitehuollon myötä laiteturvallisuus paranee, sillä laitteiden ja niiden elinkaaren tapahtumien seuranta on keskittynyttä, järjestelmällistä ja ajantasaista. Järjestelmän käyttö on sujuvaa niin teho- kuin satunnaiskäyttäjille ja tieto on helposti ylläpidettävää.

Ota yhteyttä