Polycon

Ohje asiakaspalautteen tai reklamaation lähettämisestä

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Kirjauduttuasi palse.fi-portaaliin henkilöasiakkaana, pääset lähettämään uuden asiakaspalautteen tai itse maksettavien palveluiden arvion/reklamaation, sekä tarkastelemaan aiemmin antamiasi arvioita ja reklamaatioita, klikkaamalla etusivuvalikon Palvelusetelit ja maksusitoumukset -otsikon alta Asiakaspalaute.
Asiakaspalaute annetaan syöttämällä Asiakaspalautevarmennenumero -kenttään palvelun myöntäneen organisaation toimittama asiakaspalautevarmennenumero.
Itse maksettavien palveluiden arvioinnin tai reklamaation pääset täyttämään hakemalla ensin käyttämäsi palvelun tiedot täyttämällä hakuehdot Alue / myöntäjä, Palvelu / tuote ja Palveluntuottaja -valintoihin. Tämän jälkeen klikkaa Hae.
Palvelusta riippuen voit antaa palvelusta asiakasarvion ja/tai reklamaation.
siakasarvio tai reklamaatio kirjataan vapaana tekstinä Vapaa teksti -kenttään. Halutessasi voit lisätä arviolle tai reklamaatiolle myös liitteen Liitä tiedosto -painikkeen kautta. Täytetty asiakasarvio tai reklamaatio lähetetään klikkaamalla lopuksi Lähetä -painiketta.

Asiakaspalautteen antaminen ilman kirjautumista

Jos olet vastaanottanut sinulle myönnetystä palveluseteli- tai maksusitoumuspalvelusta pyynnön antaa asiakaspalaute palse.fi-portaalin kautta, pääset antamaan palautteen asiakaspalautevarmennenumeron avulla ilman kirjautumista portaaliin. Siirry ensin etusivulta kohtaan Asiakkaille, ja valitse sitten sivun vasemmalla näkyvästä valikosta Asiakkaille-otsikon alta Asiakaspalaute.
Syötä Asiakaspalautevarmennenumero -kenttään palvelun myöntäneen organisaation toimittama asiakaspalautevarmennenumero.