Hoito- tai palvelusetelipalautteen kirjaaminen

Tarvittaessa voit antaa asiakkaasta hoito- tai palvelusetelipalautteen. Kun olet sisällä asiakkaan palvelusetelin tiedoissa, valitse sivun alareunasta Uusi hoitopalaute -linkki.

Voit tallentaa hoitopalautteen keskeneräisenä valitsemalla Tallenna muutokset lähettämättä lomaketta. Pääset myöhemmin muokkaamaan aloittamaasi palautetta. Kun hoitopalaute on valmis, valitse Hyväksy ja lähetä lomake. Tämä lähettää palautteen palvelusetelin myöntäjälle. Huomioithan, että palautteen lähettämisen jälkeen palautelomaketta ei enää voi muokata.

Pääset tarvittaessa tarkastelemaan jo lähettämääsi hoitopalautelomaketta setelitietosivulla klikkaamalla Näytä kohdassa Hoitopalautteet. Palveluntuottajilla on oikeus palveluseteliasiakkaan hoidollisten tietojen tarkasteluun palvelusetelin myöntäjän määrittelemän aikarajan puitteissa. Kun tämä aikaraja umpeutuu, potilaan hoidolliset tiedot eivät enää ole nähtävillä portaalissa.

Voit luoda myöhemmin uuden hoitopalautteen palveluseteliin liittyen. Valitse silloin taas Uusi hoitopalaute -linkki jne.