header teampolycon

Avoin hakemus: ohjelmistosuunnittelija

Avoin hakemus, lukeeko niitä kukaan? Meillä luetaan, sillä olemme jatkuvasti kiinnostuneita tiimiimme sopivista huippuosaajista!

Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienmuutoksia että suurempia kokonaisuuksia. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Lue tarkemmin esimerkiksi ohjelmistosuunnittelija Robertin työstä.

Voit olla kokenut koodaaja tai vasta etsimässä ensimmäistä oikeaa työpaikkaasi; tärkeintä on, että sinulla on paloa ohjelmistokehitykseen. Meillä työskentelyn teknisenä edellytyksenä on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaaminen ja käytännön kokemus niiden hyödyntämisestä. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin se, millainen tyyppi olet. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Kiinnostuitko? Kerro meille mitä osaat, mitä haluaisit tehdä ja miten uskot täydentäväsi tiimiämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kysyttävää? Lisätietoa ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä antaa teknologiajohtaja Lasse Anderson puhelimitse 040 523 8678 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..