header teampolycon

Avoin hakemus: osa-aikainen ohjelmistosuunnittelija

Palatko halusta kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi opintojen ohella? Tarjoamme osa-aikaista työtä tulevaisuuden lupauksille! Lue, minkälaista työtä esimerkiksi Juho on päässyt tekemään.

Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienmuutoksia että suurempia kokonaisuuksia. Työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet tekniset asiantuntijamme. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Meillä opit, miten järjestelmiä rakennetaan elinkaariajattelun näkökulmasta.

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään, mutta etua on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaamisesta ja käytännön kokemuksesta niiden hyödyntämisessä. Tärkeämpää meille on se, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä asiantuntijaksi. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Kiinnostuitko? Kerro meille kuka olet, mitä haluaisit tehdä ja miten uskot täydentäväsi tiimiämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kysyttävää? Lisätietoa ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä antaa teknologiajohtaja Lasse Anderson puhelimitse 040 523 8678 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..