header teampolycon

Etsitään ICT-asiantuntijaa!

Polycon Oy on Espoon Otaniemessä toimiva it-kokonaispalvelujen edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan. Motivoitunut, osaava ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa, kun laajennamme toimintaamme.

Etsimme joukkoomme ICT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen täydentämään tiimiämme. Meidät tunnetaan luotettavana ja ketteränä prosessi- ja tiedonhallintaohjelmistojen toimittajana. Olemme tiimipelaajia, joille tyytyväinen asiakas ja hyvä tiimihenki ovat kaikki kaikessa.

Työtehtäviisi kuuluu:

·         Windows- ja Linux -ympäristöjen ylläpito

·         uusien työasema- ja palvelinkokonaisuuksien suunnittelu ja käyttöönotto dokumentaatioineen

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

·         oma-aloitteisuutta

·         luovaa ratkaisukykyä

·         oppimiskykyä ja -halua

·         tiimipelaajan luonnetta
 

Voit työskennellä osa-aikaisesti joustavin työajoin opintojen rinnalla. Oman kiinnostuksesi mukaan tarjoamme mahdollisuuksia myös kokoaikaiseen työskentelyyn vastaavanlaisten, ICT-asiantuntijuutta vaativien tehtävien parissa asiakasprojekteissa.

Työntekijöitämme yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla; kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas, välipalapöytä, hammashoito, hieronta, liikunta, kulttuuri- ja työmatkasetelit sekä monipuoliset yhteiset tapahtumat.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.11.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toivomme, että kirjoittaisit hakemasi tehtävän nimikkeen hakemussähköpostisi otsikkoon.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten heitä hakemuksesi sisään mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tulevaisuuden lupausten kanssa voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä opintojen ohessa.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Lasse Anderson puhelimitse 040 523 8678 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.