Rinnakkaiset tarjoukset ja osatarjoukset

Rinnakkainen tarjous

Hankintayksikkö määrittää tarjouspyyntökohtaisesti, sallitaanko rinnakkaisten tarjousten lähettäminen. Jos rinnakkaisten tarjousten lähettäminen on sallittu, näet tarjouspyynnön kuvaussivulla linkin Näytä lisävalinnat... Linkin klikkaaminen tuo esiin painikkeet Luo uusi tyhjä rinnakkainen tarjous ja Kopioi tämä tarjous uudeksi rinnakkaiseksi tarjoukseksi, joka kopioi avoinna olevan tarjouksen tiedot, pois lukien tarjouksen numeron, uuteen rinnakkaiseen tarjoukseen.

Näytä lisävalinnat

Voit luoda useita rinnakkaisia tarjouksia ja jättää ne luonnos-tilaan myöhempää täyttämistä varten. Näet kaikki luonnostilassa olevat tarjoukset Omat tarjoukset -sivulla (sivuston ylävalikko, Kilpailutukset / Omat tarjoukset).

Osatarjous

Osatarjousta jättäessäsi tarkista, että pakolliset ja tarvittavat tiedot on täytetty jokaisen tarjoamasi hankintaryhmän osalta. Jos varoitukset koskevat ryhmiä, joita et tarjoa, voit sivuuttaa varoitukset ja lähettää tarjouksen. Katso tarkemmat tiedot tarjouspyyntödokumentista, jossa hankintayksikkö ilmoittaa osatarjousten huomioimisesta.