Rekisteröityminen ja käyttäjätunnuksen aktivoiminen

Video-ohje: rekisteröityminen

Pääset rekisteröitymään palveluun joko Yrityksille-sivun kautta tai klikkaamalla etusivun alaosassa olevaa rekisteröitymistä-sanaa. (HUOM: Rekisteröityminen on palvelusetelipalveluntuottajaksi hakeutumisen tai tarjouksen jättämisen ensimmäinen vaihe)

Palveluseteliportaalin etusivu

Täytä pyydetyt tiedot ja huomioi, että kaikki tähdellä merkityt ovat pakollisia. Saat lisätietoa klikkaamalla info-kuvaketta:info. Täytettyäsi tiedot, klikkaa Rekisteröidy- painiketta. Tästä avautuu seuraava sivu: 

Kiitos rekisteröitymisestä

Avaa sähköpostisi ja portaalin lähettämä vahvistusviesti. Siinä lukee seuraavasti:

Vahvistuspyyntö sähköpostiviestissä

Klikkaa https-alkuista linkkiä, josta pääset vahvistamaan portaalin käyttäjätilisi. Voit myös kopioida kyseisen linkin ja liittää sen verkkoselaimesi osoiteriville. Linkki vie sinut portaalin kirjautumissivulle. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kenttiin ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Mikäli linkki on vanhentunut, tulee sinun pyytää uusi aktivointilinkki:

Uuden aktivointilinkin pyytäminen

HUOM: Rekisteröityminen tehdään kerran, minkä jälkeen portaaliin kirjaudutaan rekisteröitymisen yhteydessä luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Yrityksen rekisteröinyt käyttäjä luo yrityksen muille työntekijöille omat käyttäjätunnukset ja määrittelee sopivat käyttäjäoikeusrajoitukset.

HUOM: Jotta yrityksesi voidaan hyväksyä palvelusetelipalvelun tuottajaksi, täytyy rekisteröitymisen jälkeen vielä erikseen täyttää hakemukset kaikkiin niihin palveluseteleihin, joiden palveluita haluatte olla mukana toteuttamassa. Kaikki palvelusetelipalvelut, joiden palveluntuottajaksi palse.fi-portaalissa on mahdollista hakeutua, ovat tarkasteltavissa palse.fi-portaalissa Palvelusetelipalvelut-sivulla.

Kilpailutukset-sivulla puolestaan näkyvät kaikki voimassa olevat tarjouspyynnöt, joihin vastaaminen sähköisesti on mahdollista.