Kysymykset ja vastaukset

Tarjouspyyntöön liittyvien kysymysten esittäminen tapahtuu tarjouksen kautta. Luo uusi tarjous ja siirry tarjouksen kohtaan 2. Kysymykset ja vastaukset. Voit lähettää tarjouspyyntöön liittyviä kysymyksiä hankintayksikön ilmoittamaan määräaikaan saakka.

Kirjoita kysymyksesi sille varattuun kenttään. Voit lisätä liitetiedoston kysymyksen yhteyteen tekstikentän alla olevan Liitä tiedosto -linkin kautta. Linkki avaa uuden sivun, jonka Lataa tiedosto -linkkiä klikkaamalla pääset etsimään ja lisäämään tiedoston tietokoneeltasi. Onnistuneen liitetiedoston lataamisen jälkeen siirryt automaattisesti takaisin Kysymykset ja vastaukset –sivulle ja näet lisäämäsi tiedoston tekstikentän alapuolella.

Kysymykset ja vastaukset

Kysymyksen mukana voi lähettää monta liitetiedostoa, mutta jokainen tiedosto tulee ladata edellä kuvatulla tavalla erikseen. Jokaisen lisätyn liitetiedoston voi lataamisen jälkeen korvata tai poistaa ennen kysymyksen lähettämistä. Muista lopuksi Lähettää kysymys. Oman organisaatiosi lähetetyt kysymykset tulevat näkyviin tekstikentän alapuolelle.

Hankintayksikön julkaisemat vastaukset tulevat näkyviin osion ylälaitaan.