Polycon

Ohje apuvälinepäätöksen saaneelle

Tässä ohjeessa kerrotaan:

Kirjauduttuasi henkilöasiakkaan asiointiin, pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä apuvälinepäätöksiä klikkaamalla Sinun päätökset ja palvelut -otsikon alta Apuvälineet.  

 

Vaihtoehtoisesti voit klikata koti-kuvakkeen viereiseltä valintanauhalta Omat palvelut ja sen jälkeen valita valikosta Omat apuvälineet. 

Siirry puolesta asiointiin -painikkeen kautta voit siirtyä asioimaan toisen henkilön puolesta. Puolesta asiointi edellyttää voimassaolevan valtuutuksen, valtuutuksesta lisätietoja löydät Suomi.fi sivuilta: https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/tietoa-valtuuksista/toisen-henkilon-puolesta-asiointi   


 

 

Omat apuvälineet -sivulta näet sinulle luovutetut sekä vielä luovuttamista odottavat apuvälineet.  

 

 

 

Tarkemmat tiedot apuvälineestä saat näkyviin klikkaamalla apuvälineen riviä.  

 

 

 
Apuvälineen tiedoista näet mm. apuvälineen laina-ajan päättymispäivän, myöntäjäorganisaation ja yksilöintinumeron.  

 

 

Laina-ajan jatkaminen

Jos apuvälineelle on mahdollista jatkaa laina-aikaa joko omalla ilmoituksella tai viestitse tehtävällä pyynnöllä tai tehdä huoltopyyntö, näkyy apuvälineen tietojen alla painikkeet näihin toiminnallisuuksiin. Jatka laina-aikaa -painikkeesta voit jatkaa laina-aikaa suoraan omalla ilmoituksellasi, Pyydä laina-ajan jatkoa -painikkeesta pääset lähettämään laina-ajan jatkopyynnön ja Luo huoltopyyntö -painikkeesta pääset lähettämään huoltopyynnön apuvälineestäsi. 

 Vaihtoehtoisesti voit tehdä laina-ajan jatkamisen tai huoltopyynnön vasemmalla olevan valikon kohdista Laina-ajan jatkaminen ja Huoltopyyntö.