Uutiset

Ohjelmistotuotteiden uudet innovaatiot ja nopea reagointi tuotekehityksessä auttavat kuntia ratkomaan poikkeustilanteen tarpeita

Koronaepidemiasta johtuva poikkeustilanne on synnyttänyt kuntien terveyden ja sosiaalihuollon organisaatioille uusia tarpeita sähköisten palveluiden hallinnointiin.  Olemassa olevien toimintojen muutostarpeisiin vastaaminen ja muutosten toteuttaminen ketterästi on kehittänyt kokonaan uusia tuotteita, jotka palvelevat pandemian aikana, mutta myös pitkälle tulevaisuuteenkin.

Palvelusetelijärjestelmä taipuu yritystukien hallinnointitarpeisiin

Effector Palvelusetelit -järjestelmä on kattava tietojärjestelmä julkisen terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluseteliprosessin sähköiseen ja automatisoituun hallintaan. Palvelusetelillä voi hankkia sellaisia sosiaali- ja terveyspalveluja yksityiseltä palveluntuottajalta, jotka kunnan tai kuntayhtymän kuuluu järjestää asukkailleen. Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto kunnan tai kuntayhtymän tuottamalle palvelulle. Effector Palvelusetelit -järjestelmän kautta voidaan hallinoidan myös yrityspalveluseteleitä. Yrityspalvelusetelien kautta kunnat voivat hallitusti ja järjestelmällisesti tukea yritysten liiketoiminnan kehittämistä.

Jyväskylän kaupunki otti käyttöön poikkeustilasetelin kaupungin omana lisätukimuotona alueen yrityksille. Jyväskyläläiset yritykset ovat voineet hakea poikkeustilaseteliä 6.4.-15.4.2020 välisenä aikana. Poikkeustilaseteliä myönnetään jyväskyläläisille pk-yrityksille akuutteihin suunnitelmiin ja toimenpiteisiin liiketoiminnan sopeuttamiseksi tai uudelleensuuntaamiseksi poikkeustilanteessa.

” Asiakkaidemme muutostarpeet ovat ilmenneet äkillisesti ja olemme kehittäneet niihin nopealla reagoinnilla uusia ratkaisuja. Business Jyväskylä on myöntänyt jo aikaisemmin jyväskyläläisille yrityksille Effector Palvelusetelit -järjestelmän kautta yrityspalveluseteliä. Tämä mahdollisti poikkeustilasetelin nopean käyttöönoton, sillä raamit setelin hallinnalle olivat jo olemassa. Yrityspalvelusetelillä on mahdollista tukea palvelua tuottavan yrityksen yritystoimintaa kuin myös yrityspalvelusetelillä palvelua hankkivan yrityksen toimintaa”, kertoo Polyconin palvelujohtaja Paula Nieminen.

Lisätietoja

Paula Nieminen, palvelujohtaja, Polycon Oy

puh. 044 253 5530, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jyväskylän kaupungin poikkeustilaseteli:

https://www.businessjyvaskyla.fi/koronavirustilanne/poikkeustilaseteli