Uutiset

Palse.fi -asiointipalvelun rajapinta yksityisille palveluntuottajille on valmistunut

Helsingin ja Vantaan kaupunkien sähköinen palvelusetelitoiminta siirtyy kevään aikana Effector Palvelusetelit -järjestelmään. Effector on nykyaikainen, luotettava ja helppokäyttöinen palvelusetelijärjestelmä, joka tarjoaa kunnalle erinomaiset raportoinnin ja tiedolla johtamisen työkalut.

Effector Palvelusetelit -järjestelmäkokonaisuuteen kuuluva, kansalaisille ja yksityisille palveluntuottajille suunnattu asiointikanava, palse.fi -portaali (www.palse.fi) on alkuvuoden aikana laajentunut vastaamaan järjestelmän kasvavaan käyttöön. Suurimpana kehitysharppauksena on alkuvuonna valmistunut rajapinta, jonka avulla yksityiset palveluntuottajat voivat integroida toiminnanohjausjärjestelmänsä palse.fi -portaaliin.

Rajapinnan kautta on palse.fi -portaaliin siirretty helmikuusta lähtien palvelutapahtumia. Rajapinta mahdollistaa sen, että yksityinen palveluntuottaja suorittaa palvelutapahtumien raportoinnin omassa toiminnanohjausjärjestelmässään, josta ne integraation avulla siirretään palse.fi -portaaliin. Tulpakirjaamisen tarve poistuu ja aikaa jää enemmän asiakaskohtaamisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin kerromme lisää järjestelmäratkaisuistamme ja niiden teille tarjoamista mahdollisuuksista!

Puh. 010 470 9688 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.