Uutiset

Integraatioratkaisut automatisoivat ostolaskujen käsittelyn Effectorissa

Effector tarjoaa kunnalle tai kuntayhtymälle laaja-alaisesti ratkaisuja ostamisen ja prosessihallinnan sähköistämiseen. Esimerkiksi apuvälinepalveluiden, palvelusetelitoiminnan, hoitotarvikejakelun ja lääkintätekniikan prosessit on hallittavissa sähköisesti Effector-tuoteperheeseen lukeutuvien osajärjestelmien tuella.

Effectorissa hallinnoitavat prosessit, muun muassa apuvälinetoiminnan osalta, nivoutuvat tyypillisesti kunnan tai kuntayhtymän taloushallintoon. Erityisesti toimintaan liittyvä ostolaskujen käsittely on usein tehtäväalue, johon liittyy runsaasti manuaalista työtä laskujen asiatarkastuksen, tiliöinnin ja hyväksynnän muodossa.

Ostolaskujen käsittelyprosessia helpottamaan Effectoriin on toteutettu integraatiorajapinnat tyypillisimpiin laskunkiertojärjestelmiin, kuten Basware IP, Basware P2P, Rondo ja Workflow. Esimerkiksi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri on jo pitkään hyödyntänyt Effectorin ja Basware IP:n välille toteutettua integraatioratkaisua ostolaskujen käsittelyprosessin automatisointiin apuväline- ja palvelusetelitoiminnassaan.

Lisätietoja Effectorin integraatiorajapinnoista ja taloushallinnon prosessien automatisoinnista antaa:

Lasse Anderson, teknologiajohtaja, Polycon Oy

puh 040 523 8678, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.