Uutiset

Hoitotarvikejakelu kehittyy suurin harppauksin

Kuntien ja kuntayhtymien hoitotarvikejakelutoiminnan sähköiseen hallinnointiin 2000-luvulla lanseerattu Effector Hoitotarvikejakelu -järjestelmä kehittyy tänä vuonna suurin harppauksin. Käynnissä olevan pilottihankkeen tavoitteena on laajentaa järjestelmää vastaamaan yhä paremmin kunnan ja hoitotarvikejakelun asiakkaan tarpeisiin.

Effector Hoitotarvikejakelu -järjestelmä tukee hoitotarvikejakeluprosessin eri vaiheita mahdollistaen kunnalle hoitotarvikejakelun asiakkaiden jakelupäätösten ja jakelutapahtumien rakenteisen kirjaamisen ja hallinnan, hoitotarvikkeiden tilaamisen toimittajilta sekä toimintaan liittyvän varastonhallinnan. Lisäksi järjestelmä automatisoi suoratoimitettavien hoitotarvikkeiden tilauksiin liittyvien ostolaskujen käsittelyn. 

Pilottihankkeen puitteissa tapahtuvan kehittämistyön tavoitteina ovat asiakkaan vapauttaminen hoitotarvikejakelupisteiden rajatuista aukioloajoista sekä varastonhallinnan ja logistiikan prosessien tukeminen. Kehittämistyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän kanssa.

 

Hoitotarvikejakelun asiakkaille tullaan pilottihankkeen puitteissa syksyllä mahdollistamaan kansallisen www.palse.fi -asiointiportaalin kautta omien hoitotarviketietojen selailu ja hoitotarvikkeiden tilaaminen hoitotarvikkeet myöntäneeltä kunnalta. Kunnan ratkottavaksi jää, tarjoaako se asiakkailleen jakelupisteestä tapahtuvan noudon ohella muita toimitustapoja. Effectorin tuella asiakkaiden tilausten keräily varastosta ja kuljetus esimerkiksi koodilla avattaviin lokeroautomaatteihin onnistuu vaivatta. Kuljetusprosessin etenemistä tukee osaltaan myös älypuhelimella tai tabletilla käytettävä Android-pohjainen Effector Mobile -sovellus.

 

Haluatko kuulla lisää Effector Hoitotarvikejakelu -järjestelmästä? Ota yhteyttä, niin arvioidaan yhdessä, millaisia hyötyjä Effector hoitotarvikejakelutoimintaanne pystyisi tuomaan! 

 

Lisätietoja: 

Niina Uolamo-Paakkonen, toimitusjohtaja Polycon Oy

puh 040 519 3934,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.