Uutiset

Varaosatietojen tuonti Excelin avulla

Satakunnan sairaanhoitopiiriin nouseva uusi apuvälinekeskus on polkaissut liikkeelle myös melkoisen määrän Effector-kehitystä, ja isompien kokonaisuuksien mukana valmistuu myös uusia, pienempiä toiminnallisuuksia. Eräs monista kehityskohteista on ollut Excel-taulukoiden käyttö varaosakorttien muokkaamisessa. 

Versiossa 4.0.132 julkaistiin moduuli Varaosatietojen tuonti, joka nimensä mukaisesti vastaa juuri tähän tarpeeseen. Toiminnallisuus rakentuu määrämuotoisten Excel-taulukoiden ympärille, ja mahdollistaa niiden lataamisen joko yksitellen tai useamman kerrallaan. Ajatus on, että laitetoimittaja voi täyttää taulukot ja käyttäjät huolehtivat niiden lataamisesta. Taulukoilla voi luoda joko uusia varaosakortteja tai niitä voi käyttää olemassa olevien tietojen päivittämiseen. Taulukoita voi hyödyntää esimerkiksi kilpailutusten yhteydessä, toimittajan tarkistaessa hintojaan, tai vain helpottamaan uusien varaosakorttien luomista.

Taulukot nojaavat Effectorissa määriteltyyn varaosanumeroon, ja moduulin käyttöönotto vaatii varaosakorttien olemassaolon. Varaosatietoja ladattaessa huolehditaan tallennettavan tiedon eheydestä tarkistamalla taulukko, ja antamalla käyttäjälle mahdollisuus korjauksiin. Tulkintaohjeet – esimerkiksi pakkauksen yksikkö, jolle ei löydy Effectorista vastinetta – tallennetaan vastaisuuden varalle.

Lisätietoja:

Jussi Sulopuisto palvelupäällikkö, Polycon Oy

puh. 050 352 0336, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.