Uutiset

Effector-pääkäyttäjäpäivät rantautuivat Tampereelle 15.-16.5.2019

Effector-pääkäyttäjäpäivät järjestettiin 15-16.5.2019 yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP) kanssa Tammerkosken kupeessa Tampereella. Paikalla oli yli 80 Effector -käyttäjää. Ensimmäisenä päivänä kaikki osallistujat kokoontuivat aamupäiväksi luentosaliin ja saimme kuulla kuulumisia Polyconin nykyhetkestä sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Käsittelimme myös reklamaation ja kieltojen hallintaa sekä Effectorin roolia KanTa -integraatiossa.

Iltapäivällä osallistujat jakautuivat pienempiin workshop -ryhmiin. Ryhmissä keskusteltiin, opittiin ja jaettiin kokemuksia kohdennetuista aiheista koskien Effectorin käyttöä. Workshop-menetelmä oli ensimmäistä kertaa mukana käyttäjäpäivillä, ja se sai runsaasti positiivista palautetta.

Ensimmäisen seminaaripäivän jälkeen nautittiin illallinen tunnelmallisessa Finlaysonin palatsissa. Iltaohjelamaksi PSHP oli järjestänyt mahtavan livemusiikkitietovisan, jossa saimme kilpailla leikkimielisesti ja nauttia Manse-musiikista.

Toisena seminaaripäivänä järjestettiin rinnakkaissessiot apuvälinepalveluiden ja laitehuollon sekä palveluseteleiden ja ostopalveluiden käyttäjille. Molemmat osiot sisälsivät runsaasti puheenvuoroja käyttäjäkokemuksista sekä Polyconin koosteet Effectorin uusista ominaisuuksista. Käyttäjäpäivillä puheenvuorot rytmitettiin tuttuun tapaan vuoroin Polyconin ja vuoroin asiakkaiden puheenvuorojen kanssa. Näin saadaan tuotua sisältöön asiakaslähtöistä näkökulmaa sekä Polyconin ajatuksia Effectorin toiminnallisuuksista.

Kiitämme onnistuneista päivistä kaikkia osallistujia, puhujia sekä PSHP:n väkeä! Päivien esitykset ovat nähtävissä Effector Keskuksessa. Seuraavat käyttäjäpäivät järjestetään Seinäjoella 22.-23.4.2020, joten merkitkäähän päivä jo ylös kalentereihinne!