Palvelupäällikkö

Työpaikkakuvaus

Innostutko asiakaslähtöisestä projektityöstä? Nautitko ongelmanratkaisusta ja asiakkaan prosessien sujuvoittamisesta? Oletko tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti niin yrityksen sisäisen tiimin kuin asiakkaan projektiryhmän kanssa? Etsimme kasvavaan joukkoomme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
 
Tarjoamme sinulle
 
Palvelupäällikkönä vastaat itsenäisesti asiakkaiden käyttöönottoprojekteista työskennellen sote-sektorille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmämme Effectorin parissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa perehtyen asiakkaan prosesseihin sekä selvittäen ja ratkaisten heidän tarpeitaan. Tärkeä osa projekteja on prosesseihin liittyvien määrittelytöiden tekeminen järjestelmään yhdessä asiakkaan kanssa sekä käyttöönoton jälkeinen käyttäjäkoulutus. Projektitöiden lisäksi työpäiväsi sisältävät auttamista asiakastuessa sekä järjestelmän uusien toiminnallisuuksien suunnittelua, määrittelyä ja testaamista.
Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työtehtäviisi voi sisältyä myös myyntiä, käyttöliittymäsuunnittelua tai laajempaa järjestelmätestausta. Työ sisältää jonkin verran matkustusta kotimaassa.
 
Sinulta toivomme
 
Tärkeässä roolissa on halu ylittää asiakkaan odotukset ja tuottaa asiakkaillemme markkinoiden parasta järjestelmäosaamista. Meillä menestyy henkilö, jolla on:
 
  • Avoin ja ratkaisukeskeinen asenne
  • Aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
  • Kykyä hallita useaa samanaikaista työtehtävää sekä priorisointikykyä
  • Kokemusta projektinhallinnasta
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Soveltuva korkeakoulututkinto

Katsomme eduksi

  • Osaamisen sote-sektorilta tai tietojärjestelmistä
  • Kokemuksen järjestelmäintegraatioista
  • Ymmärrystä taloushallinnosta ja sen prosesseista
  • Ruotsinkielen taidon

Polycon työnantajana

Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Huolehdimme työ- ja vapaa-aikasi tasapainosta kattavin työsuhde-eduin. Yhteisöllisyytemme ulottuu myös vapaa-ajalle erilaisten aktiviteettien, kuten peli-iltojen, luontoretkien ja yhdessä liikkumisen muodossa.
 
Oletko sinä seuraava polyconilainen?
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.6.2023 mennessä osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Otsikoi viestisi ”Palvelupäällikkö” ja kerro meille, miksi juuri sinä olet sopivin jäsen tiimiimme. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Sanna Huhtala, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 045 314 5599 tai sähköpostilla tyopaikat@polycon.fi.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Sanna Huhtala
People Manager
tyopaikat@polycon.fi
p. 045 314 5599

#TEAMPOLYCON