Järjestelmäasiantuntija

Työpaikkakuvaus

Hei sinä, saako hyvin toimivat tukipalvelut sydämesi sykkimään? Innostutko ongelmanratkaisusta ja ratkaisujen löytämisestä kiperiin kysymyksiin? Etsimme kasvavaan joukkoomme ylläpito- ja tukitehtävistä kiinnostunutta ja kehittymishaluista järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle

Järjestelmäasiantuntijan roolissa pääset toimimaan sote-sektorille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmämme Effectorin ylläpito- ja tukitehtävissä. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö asiakkaidemme pääkäyttäjien, järjestelmän loppukäyttäjien ja omien ohjelmistokehittäjiemme kanssa. Pääsetkin työskentelemään monipuolisessa työympäristössä erilaisten osaajien ja sidosryhmien kanssa.

Työpäiväsi sisältää mm. järjestelmään liittyvien tukipyyntöjen hoitamista puhelimitse ja sähköpostilla, uusien ohjelmistoversioiden päivitystä ja versiotiedotteiden laadintaa, käyttöohjeiden ylläpitoa sekä muita ylläpitopalveluihin liittyvä tehtäviä. Osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi riippuen työtehtäviisi voivat kuulua myös esimerkiksi järjestelmän testaus ja toimitusprojektien tukitehtävät.

Sinulta toivomme

Tärkeässä roolissa Polyconilla tehtävässä kuin tehtävässä on halu ylittää asiakkaan odotukset ja tuottaa asiakkaillemme markkinoiden parasta järjestelmäosaamista. Työssäsi kommunikoit monien eri osaajien kanssa, joten hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa. Osaat myös hypätä sujuvasti loppukäyttäjän saappaisiin ja osaat selittää vaivatta teknisemmätkin asiat. Toivomme sinulta lisäksi hyvää priorisointikykyä ja osaamista hallita useita samanaikaisia työtehtäviä.

Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Huolehdimme työ- ja vapaa-aikasi tasapainosta kattavin työsuhde-eduin. Yhteisöllisyytemme ulottuu myös vapaa-ajalle erilaisten aktiviteettien kuten peli-iltojen, luontoretkien ja yhdessä liikkumisen muodossa. Tutustu meihin nettisivuillamme tai somessa.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 4.6.2023 mennessä osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Otsikoi viestisi ”Järjestelmäasiantuntija” ja kerro meille, miksi juuri sinä olet sopivin jäsen tiimiimme. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

 

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa People Manager Sanna Huhtala, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 045 314 5599 tai sähköpostilla tyopaikat@polycon.fi.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Sanna Huhtala
People Manager
tyopaikat@polycon.fi
p. 045 314 5599

#TEAMPOLYCON