Ohjelmistokehittäjä

Etsimme joukkoomme juuri valmistunutta tai valmistumassa olevaa ohjelmistokehittäjää. Ohjelmistokehittäjänä meillä pääset kehittämään laajassa käytössä olevaa terveyden- ja sosiaalihuollon ohjelmistokokonaisuutta.

Tuotekehityksemme fokus on sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisaation myötä vahvasti siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet, tavoitteena asiakkaan prosessien kehittäminen. Ohjelmistokehittäjänä pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja toteuttamaan sekä pienempiä laajennuksia että suurempia kokonaisuuksia. Oma kiinnostuksesi ja motivaatiosi määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme.

Sinulta toivomme

Meillä työskentelyn teknisenä edellytyksenä on oliopohjaisen ohjelmoinnin tuntemus sekä siitä opiskelun tai työn kautta saatu käytännön kokemus. Eduksi katsomme SQL-, Git- ja tietoturvaosaamisen. Emme vaadi sinulta valmiiksi pitkää listaa erilaisesta teknisestä osaamisesta, koska perehdytämme sinut hyvin toimintatapoihimme ja käyttämiimme järjestelmiin.

Aidolla polyconilaisella on paloa ohjelmistokehitykseen ja kyky huomioida loppukäyttäjän näkökulma. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Otsikoi viestisi ”Ohjelmistokehittäjä”. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtajamme Mårten Jakobsson, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla tyopaikat@polycon.fi.

Polycon työnantajana

Polycon on noin 40 ammattilaista työllistävä, maltillisesti kasvava suomalaisomisteinen ohjelmistotalo. Päätuotteemme Effector on laajasti sote-alan ammattilaisten käytössä oleva järjestelmäkokonaisuus ja olemmekin erityisen ylpeitä tiiviistä yhteistyösuhteista pitkäaikaisiin asiakkaisiimme.

Polyconilaisia yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä jokainen tulee yksilönä kuulluksi ja yhdessä tekemisemme ulottuu työnteon lisäksi myös vapaa-ajalle erilaisten aktiviteettien, kuten peli-iltojen, luontoretkien ja yhdessä liikkumisen muodossa.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvinvointia tukevan ympäristön mm. seuraavin keinoin: 

  • Huolehdimme joustavin ratkaisuin työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisesta.
  • Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut, kuten palkanlisänä maksettavan lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun, työmatkaedun ja hyvinvointiedun.
  • Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Työnteko onnistuu uudella, modernilla toimistollamme, jonka lisäksi mahdollistamme osittaisen etätyöskentelyn.
  • Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omalla osaamisella ja aktiivisuudella pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi urapolkusi meillä kehittyy.

Haluamme sinun kokevan meidät yhtä tärkeäksi kuin me koemme jokaisen polyconilaisen!

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

#TEAMPOLYCON